Vad är en porrbio?

Vi får hela tiden frågan, vad är en porrbio? Ja, kärt barn har många namn sägs det. En del kallar det för cruising, somliga kallar det erotikbio.

Men vi har valt att kalla det för vad det i alla tider har kallats för, just porrbio. Vår porrbio öppnade vi den 17 april 2013 så vi har funnits i snart 6 år. I vår porrbio hittar du tre stora bioskärmar där du tillsammans med andra kan sitta och njuta av porrfilm. En skärm spelar straightporr, den andra transporr och den tredje gayporr.

Glory Holes

Vidare har vi också sju stycken bås med gloryholes emellan. Om du önskar kan du stänga dörren och låsa om dig. Även våra gloryholes går att stänga och låsa. I båsen hittar du en TV där du själv kan välja mellan ca 1000 porrfilmer. Vad är då ett glory hole undrar du? Jo, det är rätt och slätt ett hål i väggen där du kan stoppa din kuk för att få dig en anonym avsugning.

glory hole metall vuxenkul.se
Vad finns bakom denna lucka måntro? Jo, ett glory hole byggt helt i bakteriedödande metall.

Darkroom

Slutligen har vi också vårt populära darkroom. Ett bäcksvart rum där du kan låta dina fantasier bli verklighet när du känner dig fram i mörkret. 

Vi ökar stadigt i antalet besökare och kommer under år 2019 att satsa på marknadsföringskanaler en porrbio aldrig förr marknadsfört sig via. Så framtiden ser verkligen ljus ut.

Porrbios i Göteborg

Vi får också en hel del frågor om vi är den enda porrbion i Göteborg. Svaret på det är nej, det är vi inte. Vi har två stycken kollegor på Andra Långgatan om man känner för att utöka sitt porrbiointresse. En av dessa är klassiska Wandas som förr hette Video Look, vill du besöka Wandas Cruising så hittar mer info på deras hemsida http://www.wandas.se/wandas-cruising/, de har även en swingersklubb som heter Wandas Swing, där kan man även bada bastu om man känner för det, mer info hittar du på deras hemsida https://www.wandasswing.se/ Är du inte intresserad av vare sig swingers eller crusing/porrbios så kanske du är mer intresserad av strippor, och se där det kan Wandas också ordna och mer info om Wandas och deras strippverksamhet hittar du här http://www.wandas.se/stripp/ Wandas är Göteborgs, kanske Sveriges äldsta och mest välkända sexhus, sexhus säger du? Ja det jag menar att här finns allt, strippor, swingersklubb, porrbio/crusing samt även en butik där du kan köpa sexleksaker och film.

Porrbios i Göteborg som inte längre finns

Tyvärr har det försvunnit ett par porrbios och erotikaffärer de senaste åren ifrån Göteborgs porrbioscen. En pärla var Nyhavn Erotica som hade en liten, men ack så mysig och populär porrbio på Lilla Drottninggatan nära NK´s parkeringsgarage.

Vill ni uppleva lite Nyhavn-stämning så får ni numera ta er ända till Helsingborg där de fortfarande har kvar verksamheten. Här kan du kika in på deras hemsida http://www.kosmoserotik.se/

För att inte tala om gamla Martinshop som numera heter M-shop, de har stängt igen sin bio sedan länge och satsar nu på att sälja sexleksaker med lyxstämpel. Vill du besöka M-shop så har du deras hemsida här https://www.mshop.se/

Porrbios i Borås, Stockholm och Helsingborg

Men vad finns då strax utanför Göteborg måntro? Du behöver inte åka många mil för att komma till Sveriges regnigaste stad Borås. Där driver en skön stockholmare Ero Center.  https://www.eniro.se/erocenter/14934039/firma

I vår fina huvudstad Stockholm kan man besöka totalt 3 stycken porrbios, dessa tre är Manhattan vars hemsida du hittar här: manhattan.nu US Video vars hemsida du hittar här: http://usvideo.se och Blue Vision vars hemsida du hittar här: http://www.bluevision.se/.

Det är många städer som förr hade porrbios. Bland annat hade Uddevalla,  Huskvarna, och Jönköping en vardera. I dessa städer finns nu så vitt vi vet ingen kvar. Många ifrån dessa städer åker därför till oss när de offentligt vill kolla på porrfilm.

Vi har också en hel del besökare som kommer ifrån Norge och Danmark. I Norge är nog porrbios ett sällsynt ställe, i Danmark finns det desto mer porrbios.

Vilka slags människor går då på porrbio? Främst män i alla åldrar, och i alla samhällsklasser. Kvinnor förekommer också men inte lika mycket som män.

Vad gäller sexuella läggningar så är det också brett. Hos oss är ALLA ALLTID välkomna, oavsett sexuell läggning, könstillhörighet eller ursprung. Det är viktigt för oss att alla ska känna sig välkomna och respekterade. Därför har vi nolltolerans mot all form av kriminalitet. 

Ni är hjärtligt välkomna till vår porrbio i Vuxenkuls lokaler på Färgfabriksgatan 3 på Backaplan i Göteborg. 

Vuxenkul har ytterligare en butik i Göteborg, på Backa Bergögata 2 vid Stigs Center. Där finns dock ingen porrbio, men man kan hyra en film och kolla i ett privatrum om man vill. Detta kallar vi för visning.

Vuxenkul hette förr Videoshopen och Truck Videocenter

Vuxenkul vid Backaplan hette förr Videoshopen och Vuxenkul vid Stigs Center hette förr Truck Videocenter. 

386 Responses