Fri entré för dig i ålder 18-23.

På torsdagar och fredagar har ni som är mellan 18-23 år gamla fri entré till vår fräscha porrbio. Du måste legitimera dig i entrén, detta för att säkerställa att du inte är över 23 eller under 18. För besökare som helt uppenbart är över 18 år gamla råder inget legitimationskrav i de fall där besökaren erlägger entréavgift. Är du över 23 år gammal så kostar det 160 sek och är du under 18 så får du helt enkelt vänta tills du fyllt 18 innan du kan besöka våran porrbio.

Varför har ni fri entré för de under 23?

Vi ser att intresset är stort i den ålderskategorin men att plånboken inte riktigt räcker till, då vill vi vara med och underlätta. Vi har också observerat fenomenet i en del kontaktforum där en äldre erbjuder sig att betala entrén för den yngre vilket vi tycker känns lite obehagligt samtidigt som det kan skapa någon sorts beroendeställning till den som betalat entrén, så genom att erbjuda fri entré under 2 dagar så tror vi oss kunna se till att sådana erbjudande blir överflödiga. 

Varför får inte vi under 18 komma in i porrbion?

Denna fråga får vi ofta och den verkar uppröra både er under 18 och de som är över 18. Vi är väl medvetna om att den lagliga åldersgränsen för att få komma in i porrbion är 15 år, men vi har själva valt som så många andra i branschen att sätta åldersgränsen till 18. Då är man myndig och det känns som en lämplig ålder att besöka en sexuell mötesplats. För att handla i butiken så är åldersgränsen 15. 

242 Responses