EN UPPHETSAD CHAT

Nu med privata meddelanden!

Porrbio.se chatt 
Skriv ditt nick här

Unna dig en upphetsad chatt

Förr i världen så var det chatta man skulle göra om man sökte sexuell kontakt med någon annan. Alla minns vi väl gamla RFSL-chatten? Ja, just det. En sex chat för alla smaker. Oavsett om du var heterosexuell, trans eller bi så var du välkommen. Precis som i vår porrbio.

Varför är det så upphetsande att sexchatta?

Ja, det beror nog på vem du frågar, men för många är det ett sätt att få utlopp för sina sexuella fantasier, fantasier de aldrig hade vågat visa upp i verkliga livet. En flykt ifrån vardagens tråkiga svenssonliv? Mycket möjligt. En del sexchattar för att byta lite bilder som man på var sitt håll kan runka till eller så webcammar man med varandra i en cam sex show. Många drömmer nog om en träff i verkliga livet och då kan det i måga fall börja med en sex chatt för att sedan sluta med ett knull i verkliga livet.

Chatta på stranger

Eller chatta på främling. Ja sexchattar gör man ju främst med främlingar, det kan verka oskyldigt att sitta och sexchatta med någon man aldrig träffat samtidigt som man har en partner, alla har vi olika regler i förhållandet men kom ihåg att i de allra flesta fall så är det inte okej att chatta med en främling, i vart fall inte sexchatta. I många fall är det att jämställa med otrohet. Och svika de man älskar, det skall man aldrig göra. Men är du singel eller beredd att göra så, so come on stranger.

Bongacams

Ja, vår porrbio porrbio är ju ingen bongacam chatt men den fyller sitt syfte för lite go chatt. Vi håller på att kolla på en chatt där det skall vara möjligt att webcama med varandra. Men vad är då bongacams?

BongaCams är ett videonätverk online som för samman män, kvinnor, trans och ickebinära från hela universum via livevideo i med optimal video och ljudkvalité.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+